Vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid verhogende behandelingen

Bij (onvervulde) kinderwens kan je het lichaam voorbereiden op een zwangerschap door de energie beter te laten stromen. Hierdoor word je sterker en gezonder. Dit kan via voetreflexmassage, baarmoedermassage, moxabehandelingen en voedingsadviezen. Dit is één van de specialisaties van Corinne. Op natuurlijke wijze het lichaam sterk maken voor een zwangerschap. Ook na de bevalling is het van belang de vruchtbaarheid te herstellen.

Ervaring laat zien dat de kans op zwangerschap na deze behandelingen 2x zo groot is als methodes via medische ingrepen. Ook is de kans op miskramen verminderd doordat de gezondheid bevorderd is. Ook een ondersteuning naast Ivf en Icsi behoren tot de mogelijkheden.

De behandelingen zorgen voor een verbetering van de stofwisseling, betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en natuurlijk ontspanning. Het zorgt weer voor een nieuw evenwicht. Voor therapie betekent het dat je een aantal keer achter elkaar, met tussenpozen van een week, terugkomt om dit genezingsproces op gang te helpen.

Voetreflexologie
Via de voeten kan je uitermate goed de gezondheid en processen in het lichaam op een veilige, effectieve en natuurlijke manier gunstig beïnvloeden. Voetreflexologie werkt heel sterk direct op de organen die minder goed werken. Het helpt zowel bij mannen, als bij vrouwen heel goed.
Je kunt het ook zien als een prachtige voorbereiding op een zwangerschap, die daardoor makkelijker verloopt. in ieder geval kan je je weer vitaler en gezonder gaan voelen.

Baarmoedermassages
De speciale vruchtbaarheidsbehandelingen verhogen de kans om op een natuurlijke manier zwanger te worden en je fertiliteit te verhogen. Door speciale buikmassages wordt direct de baarmoeder gemasseerd, wat een weldadig gevoel teweeg brengt en de doorbloeding verbeterd.

Voedingsadviezen
Er wordt ook aandacht besteed aan voeding, kleding, leefwijze en leefstijl. Via de Chinese voedingsleer, waarbij gekeken wordt naar de werking van ons voedsel, kan het lichaam beter functioneren bijvoorbeeld bij kou. Fouten in de denkwijze over onze voeding kunnen het lichaam remmen of juist beter laten werken. Dit kan de kans op zwangerschappen laten toenemen en je beter in je vel laten zitten.

Moxabehandelingen
Bij moxabehandelingen wordt via een gloeiende kruidenstaaf warmte ingebracht op plekken waar de energie niet makkelijk stroomt en waarbij dit processen in jezelf kan belemmeren. Dit wordt verwerkt in de de vruchtbaarheidsbehandelingen.

Tarieven:

  • Fertiliteits/vruchtbaarheidsbehandeling inclusief voedingsadvies
  • Intake: 75 minuten: 90,-
  • Vervolg: 60 minuten € 80,-