Zwangerschapmassage

Vitaliserend én ontspannend.

Deze massages geven je de gelegenheid uit je hoofd te komen
en aan te komen in je lichaam,
dichtbij je innerlijke bron.

Voor een fijne zwangerschap en een natuurlijke bevalling.
De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert in je lichaam, je wezen en je hele toekomst. Je bent niet meer alleen en je zorgt nu al niet meer alleen voor jezelf. Je hebt er een verantwoordelijkheid erbij. In deze omslag in je leven is het goed om regelmatig stil te staan en je evenwicht opnieuw te vinden. De zwangerschapsmassage geeft je de mogelijkheid stress en spanning te doorbreken en kom je uit bij meer rust, vertrouwen en kracht in jezelf.

Onderzoek laat zien dat ervaringen van de foetus tijdens de conceptie, de zwangerschap en de geboorte van diepgaande invloed zijn op ons leven. Belangrijk dus voor je baby om welkom geheten te worden door nu al contact te maken. Door goed voor jezelf te zorgen en je blij te voelen draag je daar direct aan bij. En een massage  is daarvoor een waardevolle voorbereiding op de bevalling en de tijd erna.

Massages in de zwangerschap:

Tijdens deze sessie nemen we tijd om meer in balans te komen. Doel van deze behandeling is om tot een diepere, totale ontspanning te komen en vertrouwen te herstellen in je zelf en alles wat erin en aan je gebeurt.

Ook wordt er gewerkt aan veelvoorkomende zwangerschapsklachten zoals:

  • lage rugklachten
  • bekkenklachten
  • pijn in de nek en schouders
  • hoofdpijn
  • vocht vasthouden in armen, benen en voeten
  • vermoeidheid
  • misselijkheid en maagzuur
  • slapeloosheid
  • kramp in de kuiten

De combinatie van methoden als acupressuur, Thaise massage, klassieke massage, voetreflexzone therapie, triggerpoint-therapie, gebruik ik om klachten op een natuurlijke manier te verminderen. Ik masseer speciaal de rug langs de wervelkolom, waardoor alle organen, die verbonden zijn met de wervels, gestimuleerd worden. Met goed functionerende organen voel je je energieker. De massage is voor iedereen uniek, omdat ik inga op de klachten die er specifiek bij iemand zijn.

In het Geboortehotel in Amsterdam wordt er gemasseerd in buikligging op een tafel met een uitsparing voor de buik of in een comfortabele zijligging naar keuze.

In eerste instantie wordt vooral je hele lichaam gemasseerd om zelf meer vitaliteit en ontspanning te bereiken. In overleg wordt ook de buik gemasseerd.

Per 22-4-19:
Zwangerschapsmassage
Kosten:
* 75 minuten € 90,-
* 90 minuten € 110,-
Massagepakket van 10 x: € 850,-
Deze mogen ook na de bevalling gebruikt worden voor postnatale massages

Voetreflexzonetherapie
Kosten: Intake 75 minuten: € 90,-
Vervolg consult 60 minuten: € 80,-
korte behandeling: 45 minuten: 70,-

Overtijd behandeling en bevalling voorbereiding:
zie apart pagina
Kosten: * 75 minuten € 90,-

Alle behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Aangesloten bij de BATC

Zwangerschapsmassage met coaching.

In deze sessie waarin we meer tijd nemen voor ontspanning door diverse massages, wordt je meer in contact gebracht met jezelf en bespreken we wat je tegenkomt. Je doet een paar oefeningen die je helpen bij het her-balanceren van je energie en bij het vinden van een evenwichtige verstilling. Het doel is weer terug te komen in je lichaam en uit je hoofd, waardoor er ruimte komt voor rust en vreugde.

Ook het mentaal voorbereiden op de bevalling kan een onderwerp zijn. Ook de geschiedenis die je familie heeft, zou dan ook aan bod kunnen komen.

Tevens maak je op gevoelsniveau en een haptonomische manier contact met je baby. Hiermee kun je je nieuwe kind welkom heten en voelen hoe je wezenlijk contact kunt maken op zielsniveau.

Kosten: *90 minuten € 110,-

Alle behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Aangesloten bij de BATC


Tijdens de bevalling massage en acupressuur:

€ 95,- eerste uur op locatie in Amsterdam
Vervolgens € 50,- per uur

Ook Cadeaubonnen en verkrijgbaar. Vraag er naar!

Doordat Corinne elke dag alleen maar behandelingen geeft aan zwangeren en net-bevallen vrouwen, is zij daar volledig in gespecialiseerd.