Zwangerschapmassage

Vitaliserend en ontspannend.

Voor een fijne zwangerschap en een natuurlijke bevalling.
De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert in je lichaam, je wezen en je hele toekomst. Je bent niet meer alleen en je zorgt nu al niet meer alleen voor jezelf. Je hebt er een verantwoordelijkheid erbij. In deze omslag in je leven is het goed om regelmatig stil te staan en je evenwicht opnieuw te vinden. De zwangerschapsmassage laat je stress en spanning doorbreken en kom je uit bij meer rust, vertrouwen en kracht in jezelf.

Onderzoek laat zien dat ervaringen van de foetus tijdens de conceptie, zwangerschap en geboorte van diepgaande invloed zijn op ons leven. Belangrijk dus voor je baby om welkom geheten te worden door nu al contact te maken. Door goed voor jezelf te zorgen en je blij te voelen draag je daar direct aan bij. En een massage  is een waardevolle voorbereiding op de bevalling en de tijd erna.

Doordat Corinne elke dag alleen maar behandelingen geeft aan zwangeren en postpartum vrouwen, is zij daar volledig in gespecialiseerd.

Massages in de zwangerschap:

Tijdens de massage werkt zij aan veelvoorkomende zwangerschapsklachten zoals:

  • lage rugklachten
  • bekkenklachten
  • pijn in de nek en schouders
  • hoofdpijn
  • vocht vasthouden in armen, benen en voeten
  • vermoeidheid
  • misselijkheid en maagzuur
  • slapeloosheid
  • kramp in de kuiten

De combinatie van methoden als acupressuur, Thaise massage, klassieke massage, voetreflexzone therapie, triggerpoint-therapie, gebruik ik om klachten op een natuurlijke manier te verminderen. Ik masseer speciaal de rug langs de wervelkolom, waardoor alle organen, die verbonden zijn met de wervels, gestimuleerd worden. Met goed functionerende organen voel je je energieker. De massage is voor iedereen uniek, omdat ik inga op de klachten die er specifiek bij iemand zijn.

In het Geboortehotel in Amsterdam wordt er gemasseerd in buikligging op een tafel met een uitsparing voor de buik of in een comfortabele zijligging naar keuze.

In eerste instantie wordt vooral je hele lichaam gemasseerd om meer vitaliteit en ontspanning te bereiken. In overleg wordt ook de buik gemasseerd.

Zwangerschapsmassage:
€ 90,- voor een consult van 75 minuten

Overtijd behandeling:
€ 95,- voor een consult van 75 minuten

Alle behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Aangesloten bij de BATC

Tijdens de bevalling massage en acupressuur:
€ 95,- eerste uur op locatie in Amsterdam
Vervolgens € 50,- per uur

Thuis € 20,- extra
In het weekend € 30,- extra

Ook Cadeaubonnen en verkrijgbaar. Vraag er naar!